Storhamar fikk to minutters utvisning i starten av tredje periode fordi spillerne kom for sent ut på isen, men spørsmålet er om de i det hele tatt rakk kampen. Mentalt så det fortsatt ut som de satt på bussen, mens hjemmelaget var litt ekstra giret etter å ha fått en god dose med kjeft etter forrige kamp.

Refser seg selv

- Vi var ikke helt på. Tønsberg gikk mer på skøyter, ville mer og fikk dessuten noen enkle mål i starten. Det vil alltid komme noen smeller i løpet av sesongen, men måten det skjer på er ikke akseptabel, sier mannen bak Storhamars trøstemål, Lars Løkken Østli.

Storhamar-trener Michael Smithurst feller følgende dom over eget mannskap:

- I denne kampen kjente vi ikke igjen noe av det som har tatt oss til en andreplass på tabellen. Tønsberg jobbet og slet hele kampen, men vi var ikke villige til å gjøre det samme.

1. periode:

Tønsberg var klart best, selv om de i perioder ikke var gode. Dragons leverte årsverste de første 20 minuttene, med dårlig konsentrasjon, laber innsats og dårlig fart på skøytene.

Hjemmelaget tok ledelsen allerede etter 1.55 da de kom opp med flere spillere, skjøt fra Tommy Johansens høyre side, og returen gikk rett til Chris Knowlton, som fyrte av et nytt skudd før Storhamar-målvakten rakk over til motsatt stolpe.

Etter 11.25 var det Christian Linge som satte inn 2-0 før Storhamar i det hele tatt hadde skapt en halvsjanse.

Den første sjansen fikk Mads Hansen etter litt trykk fra førsterekka, men skuddet vippet Tønsberg-keeper Karol Krizan opp på tribunen med skuldra.

Lars Erik Hesbråten fikk den andre sjansen i periodens siste minutt, da han nesten klarte å snappe pucken da Krizan skulle klarere i egen målgård.

2. periode:

Storhamar åpnet den andre perioden friskt og skapte en sjanse umiddelbart, og deretter litt trøkk mot Tønsbergs mål, men Karol Krizan reddet det som kom.

Så ble det litt mer halvhjerta igjen i midtsonen og egen sone, i stedet for å trykke på. Storhamar leverte feilpasninger både offensivt og i egen sone, men Tommy Johansen var våken og kastet seg ut da Nathan Martz rotet det til.

Noen minutter senere kunne imidlertid ikke Tommy rydde opp, da Simen Thoresen nesten kom rett fra innbytterboksen og fikk gå helt fri inn i slottet og øke til 3-0.

Derfra og ut ble perioden bare verre for Storhamars del.

5-0 kom mens Storhamar var i overtall, og i neste overtall slo Nathan Martz på midtstreken en pasning tilbake til keeper Tommy Johansen, som endte opp med å slå en puck til icing.

Da Tønsberg-fansen ropte "Storhamar er ræva" - ja, da var det helt riktig.

Tønsberg fikk trampeklapp av rundt 250 tilskuere da de gikk i garderoben, mens om lag 20 fra Hamar lurte på hva som skjedde.

3. periode:

Lars Løkken Østli satte inn et trøstemål i overtall i starten av perioden, men nærmere kom aldri dragene.

Den siste perioden ble preget av hawaii-spill og hjemmelaget vant skuddstatistikken 18-4.

Storhamar vant perioden takket være at Tommy Johansen var både høyt og lavt.

VI FULGTE KAMPEN DIREKTE:

 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.