Redningsaksjonen til Storhamar Dragons passerte 1,1 millioner kroner i helga.
Dette ble klart etter at yngres avdeling i klubben lørdag bidro med over 100.000 kroner på aksjesalget de har hatt gående.
Det er daglig leder Erik Kristiansen som opplyser dette.
Fra fredag har også posten over auksjonen økt noe.
- I tillegg til dette skulle det være noen møter i andre grupper som har mobilisert til klubben i går kveld. Det er ikke framkommet noen status rundt dette, men det vil bli klart i løpet av dagen i dag, sier lederen i Storhamar Dragons AS, Stein Onsrud.
- Det er fortsatt fullt trøkk i virksomheten vi har satt i gang, og det engasjementet som folk har vist, har gjort at vi har hendene fulle med å behandle alle bestillinger og andre ting rundt pengene som kommer inn. Derfor regner vi ikke med å ha noen endelig oversikt over de innkomne beløpene fra helga før ut på dagen mandag, sier Erik Kristiansen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.