Ikke legg andre planer for 11.september. Da er det hockeystart i Hamar, og det er ingen ringere enn Vålerenga som kommer på besøk til CC Amfi.

Serieoppsettet for sesongen er nå klart og man kan som smått begynne å planlegge høst og vintermånedene!

En ny variant på serieoppsettet er at man møter samme motstander hjemme og borte i romjulskampene. For Storhamars del blir det da et dobbeltmøte med nabo Lillehammer, noe som absolutt burde ligge an til folkefest. Bortekampen spilles 28. desember, hjemmekampen 30. Serien avsluttes også som sist med bortekamp mot Manglerud Star, skriver Storhamar på sine hjemmesider.

Her er serieoppsettet. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.