Det er hockeyfeber i Hamar om dagen, og nå får også klubben storfint besøk av den kanadiske ambassadøren Artur Wilczynski, som kommer til Hamar for å se sine landsmenn spille om NM-tittelen.

Det er sju kanadiske spillere på de to finalelagene: Christian Larrivée og Andrew Engelage for Storhamar. Josh Soares, Jean-Michel Daoust, Nick Plastino, Adrian Veideman og Mark Matheson er Stavangers kanadiere.

Storhamars sponsorjeger, Kim Skogheim, forteller at ambassadøren gleder seg til å komme til Hamar.

- Han er veldig hockeyinteressert, så det er utrolig morsomt for oss at han kommer hit. Vi gleder oss til å ta ham imot, sier Skogheim.

På Twitter har den canadiske ambassadøren lagt ut følgende melding:

- Am really looking forward to my first #hockey game in #Norway and visiting #Hamar. See you all on Sunday. twitter.com/storhamarhocke…

Med det kanadiske følget kommer også Hamar-jenta Edda Falk Eriksen, som nylig ble ansatt i den kanadiske ambassaden. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.