HAMAR: - Vi har hatt ei bra uke, og spillerne har jobbet hardt. Det har vært bra kvalitet, og vi trenere er veldig godt fornøyd. Det er hyggelig at Pål (Johnsen) mener det samme. Det er tross alt spillerne som føler mest på dette, sier Gulliksen, som prøver seg med litt nye sammensetninger mot Manglerud Star i kveld.

Det er et forbehold på Marius Mathisrud, som sliter litt med en skulder. Der kommer Eirik Børresen inn hvis Mathisrud ikke blir klar.
1. rekke: Eirik Skadsdammen, Pål Johnsen, Joakim Jensen.
2. rekke: Andreas Gröndahl, Johan Ramstedt, Lars Erik Hesbråten.
3. rekke: Simen Hoel Johannessen, Martin Blakseth Huse, Marius Mathisrud (Eirik Børresen).
4. rekke: Ørjan Mikkelsen, Trygve Hillestad, Fredrik Arnesen.
- 4. rekka vil få mer spilletid framover. Det har jeg bestemt meg for. De var positive mot Sparta, og har vært positive på trening, sier Gulliksen.
Ruben Smith starter i målet.
- Ruben spilte bra på landslaget. Lars Løkken Østli tok også vare på sjansen han fikk, og det er moro.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.