Her skal han spille kamper mot Slovenia, Frankrike og Russland B.
- Det er moro, dette, selv om jeg har vært borte en stund, sier Martin Blakseth Huse.
Han synes det er veldig bra å komme i gang igjen og er spillesugen som få etter det lange oppholdet. Skaden kjenner han ikke så mye til, selv om han tar isposer til hjelp for å kjøle ned skadestedet etter kampene.
Takker laget
- Mest for at det ikke skal oppstå hevelser. Bruddet i hånden er ganske nygrodd. Jeg kjenner fortsatt litt til at alt ikke er helt som det skal. Derfor føler jeg meg ikke helt hundre prosent trygg ennå.
Blakseth Huse sender mange varme tanker til lagkameratene for at han er med Roy Johansens utvalgte til Slovenia. Både han og andre er overrasket over Dragons sin tabellplassering før de går inn i julehøytiden. Tredjeplass er i overkant av både tips og forventninger før sesongen startet.
Kan slå alle
- Nå har vi seks kamper på rad med seirer. Slikt blir lagt merke til.
Selv føler ikke Martin Blakseth Huse at tredjeplassen er så veldig bemerkelsesverdig:
- Jeg vet at vi har godt lag med god kjemi og bra kontinuitet. Det siste er ikke minst viktig. Spillerne på laget er riktignok unge, men vi begynner å kjenne hverandre ut og inn. Det er neppe noe minus at vi snart har slått alle lagene i serien én eller flere ganger i løpet av sesongen. Slikt gir selvtillit.
Kan slå Stavanger
I jula står Sparta og Stavanger for tur. De to kampene vil legge beslag på det meste av julefeiringa for Dragons-gutta.
- Ikke noe å gjør med nå. Vi får ta det som det kommer, men det kunne vært veldig moro å forlenge seiersrekka mot lag som Sparta og Stavanger. Stavanger er det eneste laget vi ikke har slått, men vi ser ikke på seier i oljebyen som noen umulighet. Vi er inne i en veldig god stim for tide. Den må vi prøve å forlenge, sier Martin Blakseth Huse.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00