FREDRIKSTAD: Stjernen er på tabelltopp. Nabo Sparta Sarpsborg tapte nemlig etter forlengning. Spartas serieledelse forsvant altså da laget måtte se seg slått i en dramatisk bortekamp mot Frisk Asker. Med Stabæks fotballhelter blant tilskuerne ledet Frisk 2-0 etter første periode, men lå under 2-4 tidlig i den tredje. Hjemmelaget scoret de tre siste målene, og tomålsscorer Alexander Larsson avgjorde 17 sekunder ut i forlengningen.

- Det var herlig. Jeg trodde vi skulle klare å avgjøre i tredje periode, men det er ikke dumt å score vinnermålet mot Sparta i sudden death heller, sa matchvinneren til budstikka.no.
Torsdag blir det lokaloppgjør mellom Stjernen og Sparta, som er fem poeng foran tredjeplasserte Vålerenga.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.