Publikum strømmer til OL-Amfien igjen. Det blir stinn brakke i kveld også for Storhamar-fansen tror fortsatt at yndlingene deres skal slå Stavanger, spille den sjuende finalekampen søndag - og vinne bøtta.

Maren Stensby er billettansvarlig i Storhamar. I går slapp hun kø på jobben, men hun og selgerne solgte billetter som bare det.

- Det finnes ikke en eneste sitteplass å oppdrive i kveld, sier Maren Stensby.

- Vi har 843 ståplasser som nå selges på CC Stadion og Maxi. Vi regner med at de forsvinner ganske raskt. Det betyr rett og slett fullt hus i den sjette kampen, legger hun til. 

Det var i går.

- Politiet og brannvesenet mente dere hadde sluppet inn for mange i forrige hjemmekamp. Hva skjer nå?

- Vi har ikke fått noen klage, men vi har tatt selvkritikk og slipper ikke inn 7.000 i morgen. Det blir noen færre som får se kampen i hallen, men vi skal også være mye mer nøye med at de som kjøper ståplass-billett ikke setter seg denne gangen. Det var litt problemer, og noen klager på sist, så nå blir det strengere kontroll om hvem som får sitte og hvem som får stå, sier Maren Stensby.

- Men gøy skal det bli, legger hun til. 

Truls Røise er arrangementsansvarlig i OL-Amfien, og han sier:

- Vi har ikke fått noen formell klage eller tilbakemelding på at det var for mange i hallen på siste kamp. Vi i Storhamar har godkjenning på 7.000 tilskuere og har egne brann og rømningsrutiner som ivaretar folks sikkerhet. Vi har egne skjerpede rutiner og vakthold ved arrangementer der vi benytter område rundt isflaten som publikumsareal. Det blir mye folk i morgen også, men da blir det strengere adgang og plasskontroll, sier Røise, som understreker at det aldri skal være noen fare for publikums sikkerhet i OL-Amfien.

Charterfly

Stavanger Oilers ville sette opp eget charterfly til kampen i kveld. På sin hjemmeside skriver de:

- Vi leder 3-2 i finaleserien. Kamp 6 spilles torsdag kveld i Hamar OL-amfi. Vinner Oilers denne kampen er laget norgesmester. Klubben får mange spørsmål fra publikum knyttet til torsdagens kamp og eventuelt arrangement om gutta vinner. 

Onsdag kveld ble charterflyet avbestilt. Det var for få som var interessert i å bli med til Hamar. 


Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00