I dag ble det klart at Stein André Hagen skal spille for Lillehammer den kommende sesongen.

Hagen, som fikk mye tillit under Aleksander Smirnov i 2013/14-sesongen, slet med å spille seg inn blant backene sist sesong. Det ble bare tre kamper for den høyrefattede unggutten.

Nå skal han prøve seg i rød drakt, og han forteller til klubbens hjemmeside at han er spent:

– L.I.K. vil satse på unggutter, og gi dem en real sjanse. Det er det lenge siden jeg har følt på, sier han og legger til:

- Målet mitt er å krige meg til en fast plass på laget. Det blir hardt, men det skal bli interessant. Jeg satser på å utvikle meg mest mulig som spiller, og gi alt jeg har hele tiden.

Da HA-sporten snakket med Storhamar-trener Sjur Robert Nilsen for en uke siden, fortalte han at han ikke ville holde igjen Hagen i Hamar.

- Jeg tror ikke det lønner seg å tvinge noen til å bli. Dersom spillerne ikke tror på det vi vil gjøre sammen, tror jeg det er best å la dem gå videre, sa Nilsen. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.