LILLEHAMMER - STORHAMAR DRAGONS 8-2

Unggutten Stein André Hagen og resten av Dragons-gutta gikk på en hard smell og tapte 8-2 mot Lillehammer søndag. 15-åringen har virkelig fått kjenne på nivået, uten å ha gjort seg bort.

På tross av tapet så var det en smilende Hagen etter kampen. Resultatene i treningskamper betyr ikke mye. Å få erfaring med A-laget på GET-nivå i en alder av 15 år er imponerende.

- Alltid surt å tape kamper, sier Hagen.

Gøy å spille

Likevel nyter han hvert øyeblikk han har med A-lagsdrakten på.

- Å få prøve seg med A-laget på dette nivået synes jeg er veldig stort og moro. En ny opplevelse for meg, sier han.

Videre legger han ut om nivåforskjellen.

- Her må man fokusere mye mer. Alt går så mye fortere, men likevel har jeg klart meg veldig greit i de to kampene, sier han.

To backer igjen

Som back fikk Hagen spille store deler av kampen. Før kampen var allerede Lars Løkken Østli, Eirik Dagfinrud og Andreas Øksnes ute med skade. I løpet av kampen måtte Adrian Saxrud Danielsen og Jimmy Andersson ut i tillegg. Da begynner det virkelig å bli tynt på backsiden for dragene.

- De er gode spillere som vi ikke liker å miste, sier Hagen, som sannsynligvis måtte spille mer og ta en større rolle en hva som var planen før kampen. Hagen måtte sitte en del i utvisningsboksen, men gjorde likevel en fin figur. 

Han og Martin Gran spiller fortsatt med gitter, og begge var på isen mot Lillehammer.

Sjanseløse

Det var aldri noen tvil om hvem som skulle trekke det lengste strået i dagens oppgjør. Lillehammer styrte showet fra a til å.

Mads Hansen og Joakim Jensen scoret to trøstemål for Dragons. Philippe Paquet, Jeff LoVecchio, Vegard Spets og Joakim Arnestad-Eidsæther scoret hvert sitt mål for Lillehammer. Nick Dineen og Alexander Reichenberg noterte seg for to målkjenninger hver.


 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00