Steffen Thoresen spiller ikke mot Dragons i kveld.

Torsdag ble Lørenskog informert om at Steffen Thoresen får to kampers karantene etter at han ble idømt matchstraff i 5-2-tapet mot Stjernen tirsdag. Det er man ikke spesielt fornøyde med på Romerike, skriver rb.no.

– Thoresen hevder han ble krysstaket i ryggen og slått på baksiden av kneet av Göran Hermansson. Steffen svarte da med å ta tak i Hermansson, legge han i baken og gi han to små puffer med hansken i ansiktet. For dette fikk han matchstraff for takling mot hode og nakke og nå to kampers karantene. Den feigeste straffen disiplinærutvalget kunne gi Thoresen i en slik situasjon er nettopp to kamper, siden de da slipper å begrunne vedtaket og Thoresen ikke har noen ankemulighet, sier administrerende direktør Svein-Erik Edvartsen til rb.no. 

Kraftløperen kan dermed spille serieavslutningen mot Frisk Asker på hjemmeis tirsdag, Sluttspillet starter fredag 7, mars.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.