Lørenskog
- Storhamar er et lag med mye kvalitet. Det har de blant annet vist i kampene mot oss denne sesongen. De fikk en god start på sesongen og har ridd ganske lenge på selvtilliten de bygde opp, sier Thoresen, etter å ha vunnet 5-2 over gamleklubben, før han fortsetter:
- Til slutt kommer det til å stå mellom Lørenskog, Storhamar, Vålerenga og Stavanger i år. Dragons bør ta sikte på å spille finale.
Det var nettopp Thoresen som doblet Lørenskogs ledelse og satte 2-0 i den første perioden.
- Førsteperioden vår var knallgod, men etter at Storhamar scoret to mål i overtall så var de med for fullt igjen. Jeg mener likevel at vi til slutt vant fortjent, sier Steffen Thoresen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.