Kampbildet endret seg etter at vertene helt styrte førsteperioden.

– Vi blir usikre når Vålerenga får et mål. Da begynner vi å løpe rundt. Men vi har et meget bra utgangspunkt, sier Oilers-spilleren Christian Dahl Andersen til TV 2.

– Siste halvdelen er det vi som styrer. Men det hjelper ikke så mye så lenge det ikke blir noen mål. Vi må nullstille og komme tilbake torsdag, sier VIFs Morten Ask til TV 2.

Lagene møtes i Stavanger til tredje møte torsdag. Det spilles best av sju, og den første kampene mellom klubbene ble kansellert etter en dommerfeil.

Tirsdag scoret Adrian Veideman allerede etter 4.23. Josh Soares og Petter Røste Fossen fulgte opp til 3-0.

VIF reduserte ved Nicklas Bröms og Mathias Trygg i andre periode, men det kom ikke flere mål.

Vålerenga pådro seg hele ti utvisninger i en kamp med høy temperatu

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.