I kveld braker det endelig løs etter en lang påskepause. Det er fjorårets NM-finalister som står overfor hverandre i DNB Arena klokken 19.00.

Kissel-comeback

Storhamar har fortsatt Martin Blakseth Huse og Joakim Jensen ute. Stavanger har fått tilbake Dan Kissel - som regnes som en av seriens desidert beste spillere. 

Stavanger fikk velge motstander i semifinalen, og noe overraskende var det Storhamar som ble valgt av Stavanger-sjef Pål Higson.

Petter Thoresen fortalte til HA-sporten at det var ikke var et lett valg å velge de gule og blå.

- Vi valgte Storhamar fordi vi trives med å spille mot Storhamar. Vi har gjort det bra mot dem i år. Vi ser at de har slitt med skader den siste tiden, men vi har ikke kontroll på om de fortsatt er skadet når vi begynner semifinalene, sa Thoresen for en drøy uke siden..

hampus vil gi full gass

Hampus Gustafsson, som herjet med Sparta i kvartfinalene, er klar på at Storhamar må kjøre på - selv om de spiller på bortebane  mot seriemesteren.

- Stavanger er favoritter, så vi kan gå ut og gi full gass. Vi kan slippe håndbrekket. De har presset på seg, og vi må prøve å utnytte at vi slår nedenifra, sier Gustafsson.

Storhamars lag: Målvakt: Oskar Östlund (Robert Hestmann).

1. rekke: Andreas Øksnes, Erik de la Rose - Mikael Zettergren, Jacob Berglund, Hampus Gustafsson.

2. rekke: Magnus Eikrem Haugen, Lars Løkken Østli - Alexander Reichenberg, Christian Larrivée, Anders Gulliksen.

3. rekke: Christian Bull, Scott Hotham - Martin Rønnild, Lars Erik Hesbråten, Vetle Lindstad.

4. rekke: Simen Løvhaug Hansen, Patrik Bäärnhielm - Martin Gran.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.