HAMAR: Jubelgutten fra NM-finalen hadde også en assist da Lars Erik Hesbråten definitivt sikret poengene etter 25.13 i 2. periode.

- Jeg føler jo at jeg er på gang igjen, innrømmet Skadsdammen, som før kampen sto med beskjedne tre mål og ni pasninger.

Kontroll
- Etter åpningsgoalen følte jeg at vi hadde kontroll på matchen. Dessuten var det artig at Ruben holdt nullen. Det er tredje gangen vi nekter Comet mål, sa Skadsdammen, som også gjorde en kjempegod defensiv jobb.

Han inspirerte rekkekameratene. Særlig Hesbråten, som også hadde et mål og en assist.
- Nå som Hans Gardli Stubrud forlater oss, er det hyggelig å slå fast at flere yngre melder seg på. Jeg tenker på Herman Aarflot og Ørjan Mikkelsen, som fikk sjansen mot slutten av kampen i dag, sa Skadsdammen.
Et Comet-lag uten selvtillit var en enkel motstander for Storhamar, som avgjorde med to mål på 14 sekunder i begynnelsen av 2. periode.

Smell i bakhodet
Den finske forsvarskjempen Eerikki Koivu var med igjen etter ryggskaden sin, men måtte forlate banen med hodeskade mot slutten av 3. periode.

Han prøvde å dekke et langskudd, fikk pucken i bakhodet og ble hjulpet av banen.
- Han fikk en smell i hodet. Pucken traff baksiden av hjelmen. Men det er ikke noe alvorlig. Vi har kontroll på det, sier Storhamars lege, My Lystad.
- Eerikki står nok over treninga i morra, sa manager Torbjørn Orskaug, som følte at dragene hans hadde god kontroll, - Men jeg noterte et par skjønnhetsfeil undervegs, sa «Tobben» og tenkte på starten av 2. og 3. periode.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.