Hamar
Mads Hansen, Lars Løkken Østli og Christian Larrivée har kontrakter som strekker seg over flere år. Hva Storhamar ellers kan vente seg, vet ingen.
Ikke klubbens sportslige leder, Sjur Rakstad-Larsen, heller:
- Vi må ha budsjetter å jobbe ut ifra, og det har vi ikke før Norges Ishockeyforbund har godkjent forslaget til budsjett klubben har sendt inn. Hvis budsjettet ikke godkjennes, må klubben skjære enda mer. Da kan ikke vi forplikte oss med spillerne gjennom avtaler vi ikke kan stå for.
- Uansett blir den største jobben nå, å sjekke ut hvem som blir og hvem som forlater oss etter sesongen. Tiden er ikke inne til å finne ut av dette midt i sluttspillet. Nyanskaffelser tør jeg ikke tenke på en gang, slik situasjonen er, sier Rakstad-Larsen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.