STAVANGER: I går ble det formelt klart at Lars Løkken Østli fortsetter i Storhamar ut sesongen. Luleå og Storhamar ble enige om at det var det beste for alle parter. Og det samme mener også Østli selv.
Dermed har Storhamar forsterket laget med Andreas Gröndahl, Johan Ramstedt og Lars Løkken Østli i forhold til laget som startet sesongen.
Totalt koster trioen 200.000 kroner. Det er penger som Storhamar ikke hadde. Derfor var klubben avhengig av eksterne krefter for å få til avtalene.
I forhold til Andreas Gröndahl er det veldig greit. Han er på utlån fra Södertälje uten at det koster Storhamar noe som helst. Men de to øvrige spillerne er tilleggsutgifter.
Storhamars sportssjef Carl Oscar Bøe Andersen anslår at totalt har eksterne samarbeidspartnere bidratt med rundt 200.000 kroner.
Ifølge COBA koster det 135.000 kroner å ha Ramstedt i klubben ut sesongen, mens Løkken Østli, som akkurat har kommet, koster bare 60.000 kroner.
- Det er to spleiselag som har gitt oss muligheten til å forsterke laget. Det sier litt om interessen og velviljen rundt Storhamar Dragons når de stiller opp på denne måten, sier Bøe Andersen.
Storhamar-trener Peter Johansson er svært glad for de forsterkningene han har fått.
- Jeg synes vi ser at de begynner å tilpasse seg nå, sier Johansson, som framhevet både Ramstedt og Gröndahl i tillegg til Østli etter kampen mot Stavanger torsdag.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.