18-åringen pådro seg en hjernerystelse mot Sparta, og dermed ble det sju uker på sidelinja for den lovende Storhamar-spilleren.

- Det er kjedelig å sitte på tribunen og se på. Men nå er jeg endelig klar til spill. Jeg gleder meg og er veldig spillesugen, sier Martin Gran, og fortsetter:

- Jeg har tatt ting gradvis, og vært veldig forsiktig. I starten kunne jeg rusle korte turer i nabolaget. Etter hvert kunne jeg gå litt lengre turer, litt fortere. Så ble det sykling på ergometersykkel, før jeg kom på is. Da var det rolig skøytegåing uten utstyr.

Denne uka har han trent for fullt.

- Gleder meg

- I forrige uke handlet det om å få tilbake puckfølelsen, men det gikk overraskende fort, sier Martin Gran.

18-åringen starter kveldens kamp mot Kongsvinger i rekke med Jacob Berglund og Lars Erik Hesbråten.

- Jeg gleder meg. Det er en herlig følelse å være tilbake, og kunne bidra igjen. Det er greit å komme tilbake nå, slik at jeg får noen kamper i beina før sluttspillet. Det hadde nok vært mer utfordrende å komme inn igjen rett før sluttspillet starter.

Nye rekker

Linus Johansson fikk to kampers karantene etter fighten mot Sparta, og er ikke med i kveld. Det er heller ikke Andrew Engelage.

I kveld starter Storhamar med disse rekkene: Joakim Jensen, Christian Larrivée, Eirik Skadsdammen (1. rekke), Martin Gran, Jacob Berglund, Lars Erik Hesbråten (2. rekke), Pål Johnsen, Mads Hansen, Luke Moffatt (3. rekke), Anders Gulliksen, Jørgen Langdalen, Ole Petter Øvergaard (4. rekke).Backpar: Patrik Bäärnhielm - Erik de la Rose, Jimmy Andersson - Magnus Eikrem Haugen, Lars Løkken Østli - Adrian Saxrud Danielsen.

Landslagsspillere

Anders Gulliksen, Simen Løvhaug Hansen og Stein André Hagen er tatt ut i den ferske U18-landslagstroppen, som skal spille firenasjonersturnering på Lillehammer 5. til 7. februar. Motstandere er Hviterussland, Latvia og Danmark.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.