I skuddstatistikken etter den første perioden sto det 21-4.
Lørenskog-spillerne fikk nærmest gjøre som de selv ville. De gikk både mer og fortere på skøyter enn Storhamar. Uten en god Tommy Johansen som bakerstemann, kunne det fort blitt enda styggere sifre etter én periode.
Det fikk Jonas Norgren til å tenne på alle pluggene i pausen.

Høylytt tilbakemelding

Assistenten var naturligvis ikke fornøyd med laget sitt etter de første tjue minuttene.
Beskjeden var soleklar, og kanskje hadde han hentet inspirasjon fra eks Manchester United-trener Sir Alex Fergusons krasse pauseprater, de såkalte hårfønerne.
- Det kom en del tilbakemeldinger i høyt tonefall, sier Jonas Norgren.
- Spillerne fikk høre det verbalt i den første pausen. Meldingene var fornuftige altså, men altså veldig klare, sier han.
- De kjører oss fullstendig i stykker. Grunnspillet vårt var borte og vi gjorde mange merkelige valg. Tommy (Johansen) sto en veldig god kamp. Uten ham kunne det fort sett enda styggere ut etter den første perioden.
Etter den krasse pausepraten tok det ikke lang tid før responsen kom.

Viste moral

I den andre perioden så Dragons ut som et annet lag enn i den første. Da tilskuerne trodde kampen var kjørt og poengene utdelt, tok de gule og blå seg kraftig sammen.
I fem mot tre kom den første reduseringen, midtvegs i perioden. I samme overtall, kun 24 sekunder senere, var 2-3 et faktum.
- Vi grep muligheten i overtall og plutselig levde kampen igjen. Også gjennom hele den tredje perioden spillte vi jevnt, sa målscorer Lars Løkken Østli, som er lei av tidlige baklengsmål.
- Vi tok det opp i første pause. For hva er det egentlig som skjer i førsteperioden? Ingen gjør som vi har planlagt. Det virker som om Lørenskog går dobbelt så fort som oss på skøyter, sier han.

Klare mot Sparta

Neste oppgave er Sparta borte lørdag. Da må samtlige være på hugget fra start, mener Norgren.
- Nå er det lagt press på hver og en for at de må gå i seg selv slik at samtlige er klare fra start mot Sparta, sier Norgren.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.