HAMAR: Etter det vonde tapet for Rosenborg, kjørte Storhamar på med hard trening i første del av landslagspausa.
Så fikk spillerne egentlig fri av trenerne fredag, lørdag og søndag.

- Best å holde i gang

- Vi var flere som syntes det var litt lang pause, og derfor tok vi initiativet til å trene søndag kveld. Jeg tror det var lurt med tanke på Sparta-kampene, og for at vi skulle være godt nok forberedt, sier målscorer Eirik Skadsdammen.
Han får støtte fra Christian Larrivée, som synes de to dagene med isfri nesten var for mye også.
- Jeg er en spiller som liker å holde det gående mest mulig, og trenger litt tid på å komme i gang igjen etter pauser. Jeg følte meg ikke frisk i beina i dag, og det var ganske tydelig i første periode, forklarer Larrivée, som likevel så kvikk ut utover i kampen.

Lært mye på en måned

Trener Michael Smithurst var svært godt fornøyd med innsatsen i kampen, og at hjemmelaget holdt trøkket gjennom hele tredje periode.
- Avslutningen på denne kampen viser at vi har lært mye den siste måneden. I dag spiller vi med en ro samtidig som vi fortsetter å være offensive og aggressive. I dag var jeg faktisk rolig mot slutten, selv om det ble litt kok da Sparta tok ut keeperen, forklarer Smithurst.
Spillet i tredje periode bølget litt vel mye fram og tilbake etter trenerens ønske, men Storhamar hadde likevel kvalitet i det de foretok seg.
Planen før kampen var å være nøye på linjene, og ikke gi Sparta kontringsmuligheter. Det klarte dragene nesten gjennom hele kampen. Bortelaget scoret bare i overtall, og noen få sekunder etter et overtall. I spill fem mot fem holdt Storhamar nullen.
- Vi sto kanskje i overkant høyt i tredje periode, og selv om vi vant en del dueller og pucker, ble det litt stor avstand i laget, fastslår Smithurst.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.