- Kroppen kjennes bedre og bedre ut, og jeg tar en evaluering torsdag, om jeg spiller fredag eller ikke. Kroppen leger fortsatt bra, selv om jeg nå er i 30-åra, ler Patrick Thoresen til HA-sporten.
Han ble 30 år 7. november, men er allerede tilbake og trolig spilleklar, tre uker etter leddbåndskaden han pådro seg i 4-2-seieren mot Slovan Bratislava.
Selv om han dagen etter skaden trodde på et opphold som kanskje kunne bli opp mot fem uker.

Tapt to av tre

Etter først å ha holdt seg helt i ro, har Thoresen trent knallhardt for å komme tilbake i form.
- Jeg hadde en veldig bra tidagers periode med god trening og rehabilitering. Sist søndag var jeg på is for første gang.
St. Petersburg har tapt to av tre kamper i Thoresens skadefravær. Begge tapene kom for Lokomotiv Yaroslavl og Jonas Holøs, som kjemper om en sluttspillplass. Den knepne 2-1-seieren kom mot enda svakere plasserte Atlant.
I tillegg til Thoresen har også hans svenske rekkekamerat Tony Mårtensson vært skadet. Derfor tror Hamar-gutten at han går rett inn på laget hvis han spiller.
- Det har vært en del endringer i rekkene på grunn av skadene, men jeg regner med at jeg går rett inn i vanlig posisjon hvis jeg er spilleklar, sier Thoresen.

Engasjert

Før helga engasjerte han seg voldsomt på Twitter da det ble kjent at Storhamar fikk 15 minuspoeng. Thoresen har vært en aktiv del av Powerplay Club, som har bidratt med finansiering av flere spillere de siste årene, stiftet sitt eget talentstipend og ikke minst tatt imot et fly med hamarsinger i St. Petersburg hver sesong
Da nyheten om minuspoeng kom var det flere som foreslå at Patrick kunne kjøpe hallnavnet:
- Det er ikke noe jeg har vurdert. Jeg synes det ville være veldig rart å få en hall med mitt navn på, fastslår Thoresen, som er glad hockeyforbundet har tenkt seg om i saken:
- Dette er en fair måte av forbundet til å gi Storhamar litt mer tid. Jeg mener at de kanskje burde gitt dette signalet med en gang.
- Hva tenker du om at klubben må skaffe to millioner før nyttår?
- Det er mye penger, som det ikke bare er å trylle fram, men jeg håper det er mange kloke hoder som kan finne på noe lurt. Jeg ser at engasjementet er stort.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.