HAMAR: Samme dag som nyheten om at Aleksander Smirnov ikke får fortsette som hovedtrener for dragene kom, fikk vi nyheten om at tidligere Storhamaraktuelle Knut Henrik Spets har skrevet under for erkerival Vålerenga.

– Vålerenga følte jeg hadde litt ekstra å by på. Et noe mer spennende tilbud. Det var også godt å prøve noe nytt, og jeg ser fram til å spille på lag med spillere som blant annet Lars Erik Lund, Kjell Richard Nygård og Steffen Thoresen. Det er alle kjempegutter jeg har blitt godt kjent med gjennom landslaget, sier Spets til vif.no.

Eldstebror Spets la fire sesonger bak seg i Storhamar, og var blant annet med å vinne NM-gull med Hamar-laget i 2004. Etter det har han vært to år i allsvensk hockey, for Arboga og Nyköping. I fjor sanket han 36 målpoeng (15-21) på 44 kamper.
Han har likevel ikke utelukket nye utenlandsopphold.

– Jeg holder døra absolutt åpen for videre utenlandsspill. Spesielt i forhold til den svenske eliteserien. Vålerenga har et veldig godt rykte i Sverige, og tror med en god sesong i VIF at jeg også kan være attraktiv for andre toppklubber, fortsetter han til vif.no.

– Planen er først og fremst å bli fullt restituert etter en nødvendig skulderoperasjon, men jeg skal definitivt være fit for fight til sesongstart og første skøytetak med rød og blå drakt.

Vålerenga har virkelig kommet i gang med shoppingen før neste sesong. Fra før er importene Patrick DesRochers (målvakt), Gavin Morgan (senter), Andreas Frisk (back) og Blake Evans (senter) klare. I tillegg har Steffen Thoresen skrevet under for to nye år for Oslo-klubben.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00