Stavanger gikk rett i strupen på hjemmelaget. Før det var gått fem minutter hadde Henrik Solberg og Kristian Forsberg scoret hvert sitt mål. Josh Soares økte til 3-0 mot slutten av perioden.

Sparta reduserte i midtperioden ved Jon Palmebjörk. I tredje periode sto Dion Knelsen fram og viste muskler. Han reduserte 15 sekunder ut i tredje periode. Samme mann var frampå 21 sekunder før slutt og ordnet forlengning.

I straffeslagkonkurransen gjorde Palmebjörk og Knelsen hvert sitt mål, mens Stavanger bare klarte å overliste Sparta-målvakt Tommy Johansen ved Philippe Cornet.

VIF-seier

Vålerenga reiste seg etter 0-2 for Kongsvinger i romjula og lot erkerivalen Lørenskog få unngjelde med 2-1-seier i Lørenskog Ishall.

Etter en målløs 1. periode sendte Jonas Knutsen Espen "Shampo" Knutsens menn i ledelsen tidlig i midtperioden. Lagets poengkonge, Jørgen Karterud, økte til 2-0 mot slutten av perioden.

Det har vært mye "ondt blod" mellom Vålerenga og Lørenskog, og flere av lagets spillere har kamper for begge klubber. Lørenskog fikk sitt trøstemål ved Nathan Lognpre i et overtallsspill litt over midtveis i tredje periode. Nærmere poeng kom derimot ikke Lørenskog denne gangen.

Tremålsseier

I mjøsderbyet mellom Storhamar og Lillehammer var det nok en gang Hamar-laget som kom best fra det. Søndag vant Aleksander Smirnovs gutter med 4-3 på bortebane, men tirsdag kom aldri Lillehammer til scoringer og Storhamar vant greit 3-0.

Jacob Berglund ga vertene ledelsen med 1-0 i første perioden, mens Eirik Skadsdammen og Mikael Zettergren scoret de øvrige målene i midtperioden.

Stjernen tok en solid borteseier over Manglerud Star med 8-3, mens Frisk Asker vant med 3-1 over bunnlaget Kongsvinger. Laget fra Glåmdalen har derimot ikke vært noen kasteball i de siste kampene. (©NTB)

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.