Under den første kvartfinalen mellom Storhamar og Sparta i Sarpsborg, ble Eirik Skadsdammen utsatt for en takling mot hoderegionen av Spartas Didrik Nøkleby Svendsen.

Storhamar mente taklingen var uregelmentær, og innrapporterte Sparta-spilleren til forbundet.

Hamar-klubben innrapporterte også en situasjon der Nøkleby Svendsen, etter kampslutt, gjorde "dødstegnet" mot Storhamars spillere, noe han også ble tildelt ti minutters utvisning for.

Mandag kom avgjørelsen fra disiplinærutvalget i Norges Ishockeyforbund. 

De fant ikke grunnlag for å straffe Nøkleby Svendsen for noen av de to hendelsene han var innrapportert for. 

Det er en avgjørelse Storhamar tar til etterretning, men som de ikke er enige i.

- Det er skuffende og feigt. Hvis det er der lista skal ligge, så greit, men vi kommer ikke til å legge oss på Spartas udisiplinerte nivå, forteller lagleder Mathias Saxrud til HA-sporten. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.