• LEI: Spartas trenerduo, her ved Lenny Eriksson og Jonas Elofsson i bakgrunnen, er lei av det de mener er juks fra Storhamar-spillerne.

- Storhamar bruker alle midler som er mulig å påvirke dommerne. Nå har vi analysert kampen og vi blir straffet for det samme de ikke blir. De jukser til seg utvisninger ved å kaste seg som fluer og filmer, forteller sportssjef i Sparta, Jonas Elofsson, til Sarpsborg Arbeiderblad.

Under søndagens kamp ble Marius Hagberg sendt i dusjen med matchstraff etter en stygg takling mot nakken og hodet til Joakim Jensen. 

Seks tominuttere pådro Sparta seg mot Storhamar søndag, og de fikk også én matchstraff og to timinuttere for usportslig opptreden.

Det er disse utvisningene Sparta nå beskylder Storhamar-spillerne for å framprovosere.

Lenny Eriksson håper ikke dommerne lar seg påvirke av det de mener er juks.

- Vi er tross alt i sluttspillet og jeg håper kampene blir avgjort på en fair måte på isen, sier Eriksson.

Etter to kvartfinaler er det Storhamar som er det førende laget i kvartfinaleserien med to seiere, mot Spartas null. 


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.