➤ Backer

Dette er akilleshælen i Sparta-laget. De har sluppet inn mange mål i seriespillet, og det er et lag som må slippe inn færre mål når vi kommer til sluttspillet. De jobber knallhardt som en enhet bakover, og de er strukturerte.

Terningkast: Fire

➤ Forwards

Veldig bra besatt framover i banen, og det er den store styrken i laget. Har flere viktige spillere ute med skade, i Lystad Jacobsen, Eriksson og Niklas Roest. De har en veldig bra komponert løperrekke. Knelsen er nøkkelen offensivt, som har plukket 64 poeng i seriespillet. Meget sterke offensivt.

Terningkast: Fem

➤ Keepere

Har et soleklart førstevalg i Tommy Johansen. Det er en fordel for Sparta, sånn sett, at de er veldig klare på hvem som skal stå. Han har sluppet inn over tre mål i snitt mot Storhamar denne sesongen, og 2,8 i snitt totalt i seriespillet. Jeg synes Tommy Johansen kan stå fantastisk, men statistikk juger ikke, og han er nummer sju i seriespillet i redningsprosent.

Terningkast: Fire

➤ Trenere

To meget kloke trenerhoder i Lenny Eriksson og Jonas Elofsson. De har orden på det de holder på med. De virker stabile, og har gjort en veldig bra sesong med Sparta og førte de til en delt tredjeplass.

Terningkast: Fem

Totalt: 18

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.