OSLO: Vålerenga Hockey passer på at flere av sine nye spillere maks oppholder seg 183 dager i Norge. Med bruk av artistskatt sparer Vålerenga flere hundre tusen kroner.

- Dette har vi regnet på og ingenting er overlatt til tilfeldighetene, sier Vålerenga-direktør Jan Tore Kjær til Dagsavisen.
- Vi vil spare flere hundre tusen kroner på dette, forteller VIF-sjefen.
Regelen er slik at utenlandske artister og idrettsutøvere som oppholder seg i Norge maks 183 dager innenfor et kalenderår slipper unna med 15 prosent skatt - såkalt artistskatt.
Det er spillerne Blake Evans og Gavin Morgan som slipper unna med artistskatt.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.