HAMAR: Det var Torbjørn Orskaug som jobbet med målvaktene i Dragons.

Men Orskaug har sluttet i klubben.
Etter det HA-sporten erfarer var Geir Østberg en mulig kandidat til målvakttrenerjobben, men nå skal han spille for Comet.

God kontakt
- Per i dag har vi ikke målvakttrener i det daglige, sier daglig leder Carl Oscar Bøe Andersen, som bekrefter at det jobbes med Per-Erik Alcén.

Ruben Smith har god kontakt med den svenske målvakttreneren, og var på besøk der i uke 31.
- Det blir ikke så omfattende som med Torbjørn, men Pekka er en bra mann med mye kunnskap. Det er snakk om at han kommer hit en gang før jul og en gang etter jul. Det er viktig med tilbakemeldinger, det å vite hvor en står, sier Smith, og fortsetter:
- Rune Gulliksen bruker en del av de øvelsene vi hadde med Torbjørn, men det beste hadde selvfølgelig vært å ha en målvakttrener der hele tiden. Men slik er det ikke. Det er mer opp til oss sjøl nå, sier Ruben Smith.

Må ha hjelp
Per-Erik Alcén bekrefter at han er aktuell som Dragons-hjelper, men svensken presiserer at han ikke har avklart alt med Brynäs ennå.

- Jeg har hatt kontakt med Ruben Smith en stund, og han var hos meg i uke 31, hvor vi jobbet sammen. Jeg er ansatt i Brynäs, og vi må få dette til å klaffe med det som skjer her. Tanken er å komme til Hamar. I tillegg ligger det an til en ordning hvor Storhamar sender videoer, og at jeg tar oppfølging per telefon. Vi får se om det løser seg, sier svensken, og legger til:
- Målvaktene må uansett ha hjelp. De kan ikke stå en hel sesong uten målvakttrener.

Savner Orskaug
Dragons-trener Rune Gulliksen kommenterer saken slik:

- Torbjørn Orskaug var en kjemperessurs, spesielt i forhold til den utviklingen Ruben Smith har hatt, og vi savner Torbjørn. Jeg klarer ikke å fylle skoene hans i forhold til målvakttrening, sier Gulliksen, og fortsetter:
- Dette er ingen god situasjon. Derfor jobber vi med andre løsninger, og jeg har tro på et opplegg med Alcén. Det er også Ruben fornøyd med. Vi må uansett gjøre det beste ut av det. Jeg bruker en del øvelser som Torbjørn kjørte, for å få kontinuitet på ting. Utfordringen er teknikk og detaljer, sier Gulliksen, som tar med seg spillerne til Jordal og treningskamp mot Vålerenga i kveld.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.