- Jeg er grinete og sint for tiden, sier Patrik Aasland til Stavanger Aftenblad.
Han er en av de siste spillerne som har droppet snusen hos serielederne. - Dette er en uvane vi like godt kan bli kvitt. Jeg tror det er realistisk at vi klarer å holde dette permanent. Det er viktig å opptre som gode forbilder, og det er kjekt hvis vi kan sette et godt eksempel for andre, sier Peter Lorentzen.
Veteranen var blant initiativtakerne til å droppe snus. Trenerne Petter Thoresen og Pål Gulbrandsen derimot snuser videre.
- Nei, jeg har ikke motivasjon til det og kommer nok til å fortsette, medgir Thoresen til Aftenbladet.
Samtidig kan siddisene glede seg over økt publikumsinteresse. Foreløpig er snittet på hjemmekampene i eliteserien 2063. Det kan gi Oilers 500.000 kroner ekstra, skriver lokalavisen. Neste år flytter Stavanger til ny arena. Da bør klubben ha minst 3000 tilskuere i snitt. (©NTB)
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.