Her forteller Dragons-spilleren om den tunge perioden.
- Utviklingen stoppet helt opp, og jeg var veldig langt nede. Det skal jeg ærlig innrømme. Jeg følte at jeg ikke fikk til noe, sier 24-åringen, og fortsetter:
- Etter hvert fikk jeg meg jobb på Stange videregående skole, og det hjalp. Jeg fikk noe annet å tenke på.

- drømt om dette i fire år

Lystad Jacobsen forteller at han var veldig spent foran kvartfinalene også.
- Jeg følte meg tung i kroppen, men det har gått veldig bra. Jeg har drømt om dette i fire år. Det er så utrolig deilig å være klar for semifinale etter noen tunge tak. Det er viktig for hele klubben, på flere måter, sier 24-åringen.
Et lyspunkt tidligere denne sesongen, selv om det ble lite spilletid, var turen med landslaget til Sotsji-OL.
- Det var en fin opplevelse og god læring, og jeg har et mål om å komme med i VM-troppen etter hvert. Jeg skal gi alt på samlingen i forkant.
Han styrte elegant inn Storhamars andre mål lørdag, og var svært delaktig i at de gule og blå avgjorde kvartfinaleserien etter fem kamper.
24-åringen fløy lavt over isen i Sparta Amfi i hvert eneste bytt, og var bortelagets beste spiller.
For unge hockeyspillere som trenger et perfekt forbilde på skøytegåing: Se på Fredrik Lystad Jacobsen!

- Perfekt utfordring

Nå gleder han seg semifinalene mot Vålerenga.
- Det er alltid moro med Vålerenga, og der ligger det også en historie. Det er alltid spennende kamper, sier Lystad Jacobsen, og fortsetter:
- Jeg håper det blir mange tilskuere på kampene, og jeg tror Vålerenga som motstander er perfekt for å fylle opp Hamar OL-Amfi også.
Han er helt klar på at de møter et veldig godt hockeylag, men tror de har et bra utgangspunkt som utfordrer.
- Det blir en perfekt utfordring, og vi kan slippe ned skuldrene litt nå, sier Fredrik Lystad Jacobsen, som har et overordnet mål for framtida.
- Jeg har lyst til å komme meg ut av Norge for å spille hockey en gang. Så får vi se. Men nå er det semifinaler for alle penga.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.