HAMAR: I dag og i morgen er det turnering på Lillehammer med arrangørklubben, Storhamar, Sparta og svenske Leksand.
Storhamar møter Lillehammer i kveld. Motstander i morgen avhenger av resultatene.
- Jeg vil gjerne se at vi har spillet inne. Det handler om riktige valg, og vi spisser inn på coachinga, sier Smithurst, og fortsetter:
- Vi må ha et enklere spill bakfra, og ikke transportere pucken så mye. I tillegg må spillerne ligge tettere, slik at vi ikke får så lange angrep imot oss.
Smithurst har også noen offensive ønsker.
- Vi må inn på mål, inn der det gjør vondt. Jeg er ute etter 3 x 20 minutter hvor gutta er klare hele vegen.
- Det har svingt litt for mye i kvalitet i treningskampene, og det har vært for mange personlige feil. Det handler ofte om valg. Vi har tidvis vært gode, men av og til har det vært litt slurv. Vi har blitt hardt straffet. Det handler om å være på hele vegen, sier Michael Smithurst.
Han tar med seg en skadefri tropp til Lillehammer. Nathan Martz ankommer først mandag.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.