HAMAR: Den tidligere Storhamar-spilleren liker pasningen han har fått av Dragons. Nå venter Smithurst på et kontraktsforslag.
Og det lukter mål ...


- Het kandidat
Carl Oscar Bøe Andersen i Dragons bekrefter at de er i dialog med Smithurst, og at han er en het kandidat. Etter det HA-sporten erfarer er det til jobben som assistenttrener og spillerutvikler.
- Vi er i dialog, og hans navn ble godt mottatt i yngres avdeling, sier Coba, og fortsetter:
- Når det gjelder rollen som spillerutvikler blir vedkommende et viktig bindeledd mellom toppen av yngres avdeling og A-laget.


- Interessant


Smithurst sa dette om saken i går:
- Jeg snakket med Coba på telefon tirsdag, og budskapet var veldig interessant. Jeg liker å jobbe tett på spillere, og ha god kontakt med trenere. Det er eventuelt snakk om å lage en rød tråd i klubben. Det handler om en langtidsplan, og førsteinntrykket mitt etter samtalen med Coba er positiv, sier Smithurst, og fortsetter:


Venter på kontraktsforslag


- I en slik rolle er det viktig å kommunisere hva som kreves for å komme helt opp. En ungdomslinje er mer enn at alle skal få sjansen. Klubben legger til rette, og så er det opp til hver enkelt i forhold til hvor mye de er villig til å legge ned. Storhamar må ha en bevisstgjøring på hva som 211B73E0må24134E98 legges ned, sier en engasjert Michael Smithurst, som venter på et kontraktsforslag fra Dragons.


Mye erfaring


Smithurst har en lang karriere som spiller, også i Storhamar. De siste sesongene har han vært trener sammen med svenske Sune Bergman i Frisk Asker. Bergman har reist tilbake til Sverige, og Smithurst følte at det var riktig at han også sluttet i Asker-klubben.
Dahlstrøm slutter
Som nevnt har Ole Eskild Dahlstrøm sagt opp jobben sin i Storhamar.
- Nå skal han ha pappapermisjon og så ferie. Han slutter offisielt rundt 1. juli. Det er synd at han slutter. Ole Eskild kan mye ishockey, og har vært verdifull for oss. Dahlstrøm har vært flink med de unge spillerne. Vi mister kontinuitet, men må respektere det valget han har tatt, sier Carl Oscar Bøe Andersen.
Det lyktes ikke HA-sporten å komme i kontakt med Dahlstrøm i går kveld.


Leter etter hovedtrener


Carl Oscar Bøe Andersen leter fortsatt etter hovedtrener.
- Primærbehovet er en hovedtrener, men det er også viktig å få på plass en assistenttrener, som kan ta sommertreninga, og som kan starte arbeidet med neste sesong.
Når det gjelder hovedtrener leter Bøe Andersen fortsatt primært utenlands, og det er to svenske og en kanadisk trener som er aktuell

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00