Dragons sjokkåpnet ved å score etter ti (!) sekunder ved Nathan Martz. Mens stemningen var på topp blant Dragons-supporterne, ødela Vålerengas Tobias Lindström festen.

Feil etter feil

Først var Pål Johnsen uheldig og mistet pucken etter en dropp som Storhamar vant. Tre sekunder senere sto det 1-1 da Filip Gunnarsson scoret.

I overtall sendte Lars Erik Hesbråten Dragons tilbake i føringen i den første perioden, før Steffen Søberg stengte buret resten av aften.

En feilpasning av Trygve Hillestad i egen sone ga nevnte Enström en enkel oppgave med å sette 2-2, før samme mann scoret på nytt slik at snuoperasjonen var et faktum.

- Det er enkle feil som avgjør kampen, sier Smithurst etter kampen, og legger til:

- Enström får drible seg igjennom hele laget og score. Det er ikke lov. Vi skal heller ikke slippe inn tre sekunder etter å ha vunnet en dropp. Det skal heller ikke skje, sier han.

Mathias Trygg økte VIF-ledelsen til 4-2 i den andre perioden, før Enström satt 2-5 i åpent mål helt på tampen.

- Måtte komme

Selv om dette ble dragenes første tap etter ordinær spilletid denne sesongen, hang likevel ikke Smithurst nevneverdig med hodet.

- Ingen går ubeseiret gjennom en hel sesong, og tapet måtte komme til slutt. Vi taper på feil som en enkle å rette opp, så derfor er jeg ikke så utrolig skuffet likevel, sier han.

På tribunen lagde de 3981 tilskuerne folkefest. Det ble et ekte derby-oppgjør i god gammel stil.

- Jeg tror de fleste syntes kampen var underholdene og morsom å se på. Den hadde et litt historisk drag over seg, mener Smithurst.

Neste motstander er Stavanger på torsdag. Da er forhåpentligvis både Lars Løkken Østli, Bryan Schmidt og Eirik Børresen med for Dragons.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.