Storhamar-trener Michael Smithurst gikk i garderoben og fant fram jobbeskoa sine etter seieren mot Stjernen.
Han var oppspilt, men meget godt fornøyd med det gutta hans hadde prestert mot bunnlaget Stjernen.
- Dette var solid. Det var ikke mye å trekke på det vi viste, uten at vi skal ta av av den grunn. Stjernen er ikke noe topplag, men likevel var det viktig for oss å få denne seieren, og gjennomføre kampen på en slik måte. Det er gjerne fristende å finne på egne ting undervegs når vi har avgjort før halvspilt kamp, sier Smithurst.
Det eneste treneren ikke var fornøyd med, var åpningen av tredje periode. Da kunne det virke som om Stjernen var på tur inn i kampen igjen, men Storhamar samlet seg mesterlig mot angrepet og scoret ytterligere to mål.
- Vi var tilbake der vi skal være, ved at vi bygde opp spillet vårt bakfra, og jeg er veldig godt fornøyd med det backene våre viste i denne kampen, sa Smithurst.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.