Støttespillerne i Powerplay Club har klargjort en ramme til å hente en ny Dragons-back innen midnatt mandag, men mye tyder på at Michael Smithurst kjører videre med de spillerne han har.
HAMAR
Powerplay Club ga en fullmakt før jul også. Nå har altså saken blusset opp igjen.
- Vi bevilger penger så Dragons har mulighet til å hente en ny back nå. Resten er opp til trener Michael Smithurst og sportsutvalget, sier styreleder i Powerplay Club, Sigve Ødegård.
Fristen går ut mandag
Hvis Dragons skal hente en ny back har de ikke mer enn tida og vegen. Fristen går nemlig ut ved midnatt mandag.
- Spørsmålet er: Skal vi kjøre på med de vi har og stole på at Lars Løkken Østli og Andreas Øksnes blir friske, eller skal vi ta en råsjanse å hente en spiller nå? Dette er en balansegang, sier Smithurst, og fortsetter:
Kan spare potten
- Så sant det ikke dukker opp en kjempespiller i løpet av helga, heller det mot at vi kjører videre med de vi har. En mulighet er jo å spare potten, bruke god tid, og heller hente en spiller for neste sesong, som kan være med lenger. Det er jeg som tar den endelige avgjørelsen, men jeg skal også snakke med spillerrådet og sportsutvalget, sa Smithurst til HA-sporten i går ettermiddag.
Storhamar har slitt med mange skader, spesielt den siste tida. Det har vært mest sårbart på backsiden. På grunn av skadene har flere unggutter fått mye istid, og har vokst på det.
- Vi har gitt gutta en bra sjanse til utvikling, føler jeg. Vi har på mange måter startet på nytt i Storhamar, startet en reise.
Maxwell var aktuell
Storhamar har sjekket ut potensielle backer, og etter det HA-sporten erfarer var tidligere Vålerenga-spiller Tim Maxwell aktuell før jul, men pakka ble for dyr til slutt.
Når det gjelder Lars Løkken Østli og Andreas Øksnes, så treneren begge på is. Løkken Østli er nok den som er nærmest comeback.
- Det er start- og stoppbevegelsene som er smertefulle, men det går framover. Jeg skal være tilbake snart, sier Dragons-backen.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00