Fredrikstad
Samtlige, både spillere og trenere, vet hvor skoen trykker. Forklaringen er brukt til det kjedsommelige, og konklusjonen i går var klar fra Michael Smithurst: - Vi tapte kampen i første periode.
Gutta selv tok selvkritikk på at de ikke var klare til kamp, akkurat som i fem av seks kamper den siste tida. Kampen mot Rosenborg var et hederlig unntak. Og en mager trøst.
- Det er tydelig at vi har en kollektiv kollaps i laget. Vi starta denne kampen med en kjemperyggsekk etter første periode. Typisk nok tapte vi etter en dropp i Stjernens sone i sluttsekundene. De fikk en overgang, satte fart på skøytene, og avgjorde kampen til egen fordel. Slikt skal ikke skje, sa Smithurst.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.