Det meste går på skinner for de gule og blå, som etter ni kamper topper GET-ligaen fem poeng foran Vålerenga. Stemningen er langt lystigere - også når Michael Smithurst intervjues av Rinkside på HA-TV (øverst i artikkelen) før kveldens match mot Sparta i Østfold.

Alle har landskamper

Slik forteller treneren om den sportslige forskjellen fra i fjor:

- Det er bare å påpeke at de er gode ishockeyspillere. Alle i stallen vår har landskamper på et eller annet nivå, og alle er dyktige spillere. Dessuten har noen av de yngste begynt å blomstre.

- Trykker på andre knapper

- Men er du også blitt en bedre trener etter kritikken du fikk?

- Vi trykker kanskje på noen andre knapper, men jeg behandler ikke spillerne noe annerledes enn det jeg gjorde i fjor, svarer Smithurst.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.