HAMAR: Michael Smithurst så et solekart årsbeste for dragene mot Vålerenga.
- I dag er veldig mange spillerne tett opp mot sitt beste nivå, og nå er det viktig at vi forsøker å prestere videre på dette nivået, også når vi ikke møter Vålerenga. Det er vel min jobb å få til det, ler Storhamar-treneren.
Smithurst merket det nemlig tidlig i garderoben torsdag, at det betyr noe ekstra for de gule og blå å måte Oslo-laget.
- Spillerne var utrolige fokuserte, men samtidig var de avslappet. På isen jobbet de enormt for hverandre. Med den situasjonen klubben er i denne sesongen, og nå, håper jeg vi fikk vist at Storhamar har spillere som er glad i klubben, og som ikke spiller for penger, men for drakta, sier Smithurst.
Fra spillerboksen minnet han spillerne på å kjenne på stemningen og responsen fra tilskuerne i møtet med serielederen.
- Det er viktig å kjenne på den energien, og ta med oss den videre.
- Var det undertallsspillet som avgjorde kampen?
- Du kan godt si det. Vi var veldig gode i undertall!
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.