Den hardt tiltrengte backen blir ikke spilleklar for Storhamar Dragons til helgens kamp mot Stjernen heller.
- Nei, dessverre, sier daglig leder i Storhamar Dragons, Erik Kristiansen:
- Vi har hentet inn og sendt inn alle nødvendige papirer med søknad om arbeids- og oppholdstillatelse. Fra vår side er alt klart, men dette tar den tida det tar. Nå venter vi på at alt sammen skal gjennom kverna hos politiet, og vi har forhåpninger om at alt er klart i løpet av mandagen, uten at vi har fått noen garantier for det. Vanligvis regner en med en ukes behandlingstid på slike saker, sier Erik Kristiansen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.