Storhamar kom til Lørenskog stinne av selvtillit etter 6-1-seieren mot Vålerenga. Mot Lørenskog fikk Storhamar det til tider tøft, men bakerst sto en god Robert Hestmann på hodet for å holde scoringene unna.

– Jeg synes det gikk veldig bra. De skjøt ikke i løpet av de første sju minuttene, så jeg var litt spent på det første skuddet, sier Hestmann, som reddet 29 av 30 pucker. Kun én gang klarte Nathan Longpre å lure keeperen.

– Det er ikke så ofte jeg har følt meg så bra under en treningskamp, sier Hestmann, som var andrekeeper i Storhamar for to år siden.

-Det er vanskelig å stå på toppnivå når man ikke spiller fast. Nå håper jeg å få den tryggheten her, sier han.

tar over 

Forrige sesong sto Andrew Engelage glimrende bakerst for de gule og blå. Han hadde høyest redningsprosent både i serien og i sluttspillet. Hestmann forstår at han vil bli målt opp mot Engelages nivå.

– Han var veldig god her i fjor, så det er ikke så rart at jeg vil bli sammenlignet med ham. Jeg må bare stå så godt jeg kan. Jeg ønsker å spille hele tiden, og jeg er veldig klar for å kjempe med Oskar om mest mulig istid, sier Hestmann til HA-sporten.

– robert reddet oss

Sasja er veldig imponert over det han har sett fra keeperduoen.

– Robert reddet oss da vi gjorde dumme valg i midtsonen. Han sto veldig bra, og jeg er fornøyd med det jeg har sett av keeperne mine, sier Smirnov, som kommer til å bruke uka på å terpe mot torsdagens viktige kamp.

– Vi kommer til å gå ned litt på treningsmengden nå. Vi har kjørt veldig harde økter, men slipper opp litt nå, sier Smirnov, som ikke ønsker å si hvem som starter torsdagens kamp.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.