Det er en fornøyd Aleksander Smirnov som møter i Rinkside etter 6-2-seieren over Lørenskog. Han mener dette kanskje var lagets beste hjemmekamp denne sesongen.

Smirnov snakker også ut om Jimmy Andersson-saken og om hvem som avgjør om han kan skal spille eller ikke.

Få med deg Storhamar-trenerens åpenhjertige svar. Og få også med deg hans vurderinger av denne sesongens lag sammenlignet med forrige sesongs lag.

I tillegg blir det intervju med tremålsscorer Mikael Zettergren og Njål Berge svarer på kritikken fra forrige rundes Rinkside.

I tillegg kan du se alle målene, høydepunktene og et få med deg et lite blikk på dommerne.

Alt dette i en Rinkside-utgave som tar utgangspunkt i at Storhamar endelig tok en stor skalp igjen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.