Aleksander Smirnov mente det var respektløst av Sparta-spilleren. Det var igjen kun 45 sekunder av kampen da situasjonen oppsto. I Rinkside kommenterer han hendelsen.

Storhamar fikk Martin Gran skadet i kampen. Unggutten fikk en smell i hodet, og sjanglet av isen. Nå kan U20-VM stå i fare for Gran, som har hatt en veldig bra sesong i gult og blått.

Erik de la Rose er også gjest i Rinkside-studio. Svensken har skrevet under på en ny kontrakt som strekker seg ut denne sesongen og tre sesonger til. 21-åringen forteller om hvorfor han trives så bra i Storhamar og i Hamar.

Svein Harald Arnesen er ekspert i Rinkside, og forteller om hva hvorfor Storhamar er et topplag i eliteserien.

Les også
SPORT Sendte blåtrøyene hjem til Sarpsborg som slakt.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.