Mikael Zettergren mener Stavanger kjenner det på seg at Storhamar er tøffere enn de trodde på forhånd selv om Stavanger-laget vant 2-1 og utlignet til 1-1 i kamper.

Få også med deg hvordan han opplever presset med mye spilletid når Storhamar går med få folk. Svaret hans overrasker nok de fleste.

Pål Johnsen kommer også i Rinkside og svarer på hvorfor Storhamar ikke tok ut målvakten umiddelbart da Stavanger fikk utvisningen drøye to minutter før slutt. Hør også hans vurderinger rundt muligheten om å få med seg Martin Blakseth Huse og Joakim Jensen til Stavanger fredag. Og hva de vil bety om de spiller.

Få også med deg hvem NHL-klubben Chicago Black Hawks speidet på i CC Amfi. Det gjelder først og fremst en Stavanger-spiller, men også en Storhamar-spiller nevnes.

Til slutt må du også få med deg Tor Nilsens rørende hyllest av Storhamar-fansen.

Alt dette i Rinkside.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.