HAMAR: «Hamar kommunestyre vedtar forslaget fra komite for næring og kultur, om finansiering av istid i ishallene på Storhamar for en periode på to år. Underveis skal ordningen evalueres.

Det forutsettes at Storhamar dekker en årlig hall-leie på to millioner kroner, resten dekkes av HOA og Hamar kommune.
Det vises til idretts- og friluftsmeldingen som gir en oversikt over støtteordninger og ulike eier - og driftsmodeller for idrettsanlegg i Hamar. I lys av dagens situasjon, med tanke på bygging av idrettsanlegg og behov for driftsstøtte til idrettslag, ber kommunestyret Komiteen for næring og kultur å utrede nærmere om fremtidig støtte og drift av idretten i Hamar».
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.