HAMAR: Storhamar Dragons satser på medlemsverving, verving av støttemedlemmer, og for bidrag direkte til Storhamar barne- og ungdomsavdeling. Det er først og fremst folk i Hamar-regionen som blir oppringt, i tillegg til husstander i Løten, Ottestad og søndre deler av Ringsaker.
- Vi gjør dette fordi vi ønsker å spille på lag med idretten, sier daglig leder Sjur Lothe Larsen som eier Prodialog sammen med Vegar Bjerke.
Det initiativtaker Lothe Larsen har i bakhodet, er blant annet rekruttering av ansatte til egen bedrift. Han ønsker å avmystifisere mytene om egen bedrift og ser flere potensielle deltidsansatte blant idrettsungdom i både Storhamar, HamKam og andre idrettslag.

Alt til Dragons
- Vi ønsker også gjennom dette, å bidra til at idretten i byen får bedre kår å drive under, sier Lothe Larsen og legger til at alle bidrag hans ansatte og de 16 innringerne som Dragons skal stille med, skal gå til Dragons i sin helhet.

Lothe Larsens firmas bidrag, er lønn til hans egne ansatte i den tiden de jobber, pluss at han holder lokaler og utstyr til jobben som skal gjøres, foruten å stå for fakturering og etterarbeid.

Mål: 150.000
Lothe Larsen har tidligere vært med på et lignende stunt i Kongsvinger Toppfotball. Det innbrakte 400.000 til Glåmdal-klubben.

- Ambisjonen vår er å få inn 150.000 kroner, sier daglig leder i Storhamar Dragons, Eskil Ervik.
Han regner med å plukke egne innringere blant egne styremedlemmer, tidligere aktive, politikere i Hamar og foreldre med barn i yngres avdeling.

Engangsforeteelse
- Det er et kjempeinitiativ som er kommet fra Prodialog, sier en meget forventningsfull Ervik. Han understreker viktigheten av alle gode intensjoner for idretten i byen.

- Jeg tror det er viktig for idretten i byen å stå sammen nå, i en tid vi alle opplever litt motgang. HamKam rykket ned, og vi sliter med økonomien. Da er det viktig at folk stiller opp for oss og husker hva det er som setter Hamar på kartet, sier Eskil Ervik. Han ønsker at folk er positive til henvendelsene de vil få i løpet av lørdagen, slik at kampanjen kan bli en engangsforeteelse.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.