HAMAR: Landslagspausa skal ifølge Peter Johansson brukes til å trene hardt.
- Vi skal trene som f... Denne uka er viktig i forhold til å orke hele sesongen. Nå skal vi ha noen tunge bein, og så slippe opp igjen etter hvert. Det kommer ikke til å bli gøy for spillerne, men det skal bli gøy for meg og Michael (Smithurst) å se på, sier Johansson.
Han ga skryt til mange etter seieren, men trekker også fram tredjerekka.
- De har gjort en god jobb lenge, og nå fikk de også et mål. I tillegg gjør unggutta i fjerderekka jobben sin når de får sjansen. Det bidrar til at vi orker mer.
Han er også fornøyd med Trevor Koenig, som noterte seg for sesongen fjerde assist i går.
- Jeg er veldig trygg på målvaktene.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.