HAMAR: Truls Røise informerte om selskapets arbeid på medlemsmøtet i går kveld.

12 aksjonærer

- Vi er en gjeng som har fulgt Storhamar lenge, og vi vil gjerne bidra. Per i dag har vi 12 aksjonærer i selskapet. Men vi er avhengige av næringslivet i Hamar-regionen for å lykkes med denne dugnaden. Målet er 22 aksjonærer før 31. desember. Vi har ingen formell rolle i klubben. Ingen midler vi skaffer skal gå til drift av klubben. Vi vil bidra med å styrke det sportslige produktet, og vil også gjerne være en døråpner for klubben og hjelpe til, slik at Dragons kan få flere sponsorer, sier Truls Røise, som har 20 års erfaring og fartstid i markedsføringsfaget fra sin virksomhet i Oslo.
Nå har han flyttet tilbake til Hamar, og ønsker å bidra til å styrke toppidretten i byen.
Han presiserer at de ikke kan kalles rike onkler.

Håper å skaffe 500.000

- Målet er å skaffe 500.000 kroner før seriestart. Vi har en veldig bra dialog med Michael Smithurst, og det blir opp til han om det skal hentes en, to eller tre spillere, sier Røise.
Sigve Ødegård er også med i selskapet, og det var han som stiftet det sist vinter.
- Vi er ikke i en posisjon som gjør at vi kan cashe ut 500.000 nå. Vi henstiller også til næringslivet om å bidra. Hockey er både topp og bredde. Vi har to oppgaver: Det er å skaffe flere aksjonærer til selskapet, og å skaffe 500.000 kroner. Vi er optimister, sier Ødegård, som er eier av Omega Finans i Hamar.
Som nevnt gjorde denne gjengen det mulig å hente tilbake Lars Løkken Østli forrige sesong.
- Forrige sesong ventet vi litt i forhold til å bidra. Nå er klubben i en helt annen situasjon, og dermed vil vi bidra før seriestart, sier Truls Røise.
Dragons har ikke mulighet til å hente nye spillere sjøl på grunn av den økonomiske situasjonen.
Dermed blir hjelpen fra Powerplay Club gull verdt.

- Underholdningsprodukt

- Produktet er viktig, og vi vil bidra til å styrke det sportslige produktet. Det er også viktig at de unge har noen å se opp til, sier Røise, og avslutter:
- Jeg håper vi er positivt bidrag i en tid hvor det har vært tøft for klubben, sier Røise.
Trener Michael Smithurst er imponert over engasjementet.
- Dette er fantastisk. De bidrar med kompetanse fra næringslivet, og de er oppriktig glade i klubben sin. Det er ingen tvil om at vi er sårbare for skader slik stallen er i dag. De er der for å styrke det sportslige, og jeg gleder meg til å ha flere samtaler med dem, sier Smithurst.
Per i dag har Smithurst to målvakter, seks backer og 11 løpere i stallen.
Jon Inge Kjørum i Dragons er også takknemlig for hjelpen.
- Som gruppe bidrar de med å bedre produktet i form av spillere. Dette er også personer som bidrar med kunnskap, og ikke minst teknikk i forhold til å kommunikasjon. Det er veldig bra, sier Jon Inge Kjørum, som tror Dragons skal klare å få inn seks millioner kroner, inklusive såkalte barteravtaler.
Per i dag er tre millioner sponsorkroner i boks, pluss barteravtaler på 1,8 millioner. Kjørum anslår et potensial på 1,2 millioner kroner i nysalg.
- Vi trenger mer inntekter, og jobber knallhardt med det, sier Kjørum.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.