Det betyr at daglig leder Njål Berge skal styre hockeyklubben på Hamar vest på dugnad ut denne sesongen.

Og neste sesong.- Jeg tror mange av oss som driver med dette elsker de gode øyeblikkene, de øyblikkene som blir sittende. Hvis vi kan bruke vårt engasjement og entusiasme til å skape nye øyeblikk er jo det helt perfekt, sier en engasjert Njål Berge.

Til tider frustrerende

Han forteller at det har vært noen utfordringer på vegen:

- Det har vært krevende og til tider frustrerende. Men det er verdt det, senest da vi slo Stavanger borte.Njål Berge roser miljøet.- Det er et utrolig bra fellesskap, hvor alle drar i samme retning, sier Berge, som også er imponert over alle frivillige som bidrar på kamper og annet.- Det handler om en fellesskapsfølelse som er større enn deg sjøl. Storhamar er historisk sett en klubb hvor alle er invitert til å være med. Vi kan ikke få nok hender, og alle som vil bidra er hjertelig velkomne.Han sier dette om den økonomiske situasjonen i klubben nå:- Den er mye bedre enn vi fryktet, litt bedre enn vi håpet, men fortsatt krevende.

Over budsjett på spons

Markedsgjengen, med Kim Skogheim og Sigve Ødegård i spissen, jakter sponsorer hver eneste dag.

På dugnad.Sponsorbudsjettet denne sesongen er på fem millioner kroner. De håper å ende på seks millioner.- Det er absolutt mulig å øke, sier Sigve Ødegård, og fortsetter:- Jeg gjør dette fordi jeg har et stort hjerte til klubben. Per nå finnes det heller ikke noe alternativ. Jeg bruker mellom to og tre timer hver dag på Storhamar Dragons, og det er moro.Mangeårig oppmann på A-laget, Jan Erik Multhagen, jobber dugnad på Dragons-kontoret.- Vi må følge opp sponsorene, holde dem varme. De må føle at de er med, sier Multhagen, og fortsetter:- Folk tror på det vi sier nå. Troverdigheten til Storhamar Dragons er mye bedre. Det er veldig bra, sier Multhagen.Investorgruppa Powerplay Club er lokomotivet i dugnadstoget til Storhamar Dragons. I tillegg til de nevnte bidrar Truls Røise (arrangement), Odd Magne Vevang (marked), Stig Ranjit Dayanandan (regnskap) og Dag Kjelsrud (regnskap) mye.

Les også
DEBATT Les hva HA mener!
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.