HAMAR: Kanskje kan to dager med elgjakt bidra til at Eirik Skadsdammen finner igjen målteften.

- Jeg har vært i skogen i to dager nå. Om det ikke er kontraktsfestet at jeg skal være med på elgjakta, så har jeg fått fri til det hvert år, sier Skadsdammen.

Fra elgjakt til poengjakt
Men heller ikke på elgjakta ble det fulltreff for Skadsdammen.

- Jaktlaget vårt fikk fem elger på kort tid, men det ble ingen på meg. Men jeg har det hatt det fint i skogen med bikkja, sier Skadsdammen.
Han utelukker ikke at det blir mer elgjakt, men i dag konsentrerer han seg først og fremst om poengjakt mot Stjernen.
- Jeg har ikke hatt den uttellingen jeg kunne ønsket meg, selv om jeg har kommet til sjanser. Men jeg sliter også med en skulderskade som jeg fikk mot Lørenskog. Den hemmer meg, særlig i nærkampene, innrømmer Skadsdammen, som også har kommet tilbake etter et beinbrudd i sommer.

Neppe landslaget nå
Og så lenge han bare står med tre poeng på sine seks spilte kamper så langt, står han nok ikke øverst på blokka til landslagssjef Roy Johansen akkurat nå.

- Jeg tenker ikke så mye på det nå, men landslaget vil alltid være et mål for meg.
Dagens motstander Stjernen er årets overraskelseslag i serien. Fredrikstad-laget ligger på 2. plass med sine 15 poeng - fire poeng bak Sparta, men også fire poeng foran Storhamar.
- I forhold til hva de presterte i fjor er det jo kanskje litt overraskende, men jeg har ikke helt oversikt over hvor gode de nye spillerne de har fått inn er. Det blir helt sikkert en tøff kamp for oss i dag, men vi skal bite bra fra oss, lover Eirik Skadsdammen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.