Eirik Skadsdammen skadet ankelen under søndagens 2. kvartfinale mot Sparta.

Storhamars lege, My Lystad, forteller følgende til HA-sporten:

- Det er konstatert brudd, og han er ute for resten av sesongen. Bruddet ble påvist etter supplerende undersøkelser. Det var ikke mulig å se det på de første røntgenbildene, sier hun.

Skadene har for alvor festet seg i Storhamar-gruppa, og nå kan det være at de gule og blå må klare seg uten Joakim Jensen (nakke) og Martin Blakseth Huse (hodeskade).

- Det tas en avgjørelse torsdag om de kan spille, sier Lystad.

- Vi merker selvfølgelig skadene, men vi må bare kjøre på i morgen, sier Pål Johnsen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.